Category: Inspiring Blog, Inspiring Blog, MERCHANT, RENTAL SPACE, Uncategorized

ลาวญวน
ร้านอาหารอีสานที่มีมายาวนานกว่า 30 ปี ร้าน “ตำมั่ว” กว่า 100 สาขาใน 4 ประเทศ ผสมผสานกับอาหารเวียดนาม แปลงโฉมใหม่จนกลายเป็นร้านอาหารสองสัญชาติ ไทย-เวียดนาม ภายใต้แบรนด์ ลาวญวน

THE HISTORY OF LAOYUAN
is the story of authentic Thai-Esarn restaurant “Tummour”, that has reached the hearts of Thais and foreigners for more than 30 years with a total of more than 100 units over 4 countries Thailand and International, combining with Vietnamese food which led to the new innovation of the two nations ‘Thai-Vietnamese’ restaurant under the brand “LaoYuan”

แหนมเนือง

อาหารชาววังจากประเทศเวียดนามที่ถูกสืบทอดมายาวนาน แต่งเติมรสชาติให้กลมกล่อมเข้ากับปากคนไทย เมนูสุขภาพแสนอร่อยที่หลายคนถูกใจ เริ่มต้นจากแผ่นแป้งทำจากข้าวชั้นดีแช่ในน้ำจนนุ่ม ตามด้วยผักสดที่เต็มไปด้วยสรรพคุณมากมาย เติมด้วยเนื้อหมูนุ่มชิ้นคล้ายลูกชิ้นพอดีคำ และปิดท้ายด้วยความอร่อยเข้มข้นอย่างเป็นเอกลักษณ์ด้วยน้ำจิ้มสูตรลับจากร้านลาวญวน เสมือนวิถีการดูแลตนเองด้วยอาหารจากธรรมชาติ

One of the royal menu items from Vietnam that has been carried the traditional recipe through generations, merged with the authentic taste of Thailand, and became a healthy and delicious menu that everybody loves.

Beginning with a rice paper, made from a high-quality rice, soak in the water to make it soft, following with various fresh herbs vegetables that came with health benefits, adding a piece of tender pork ball, and ending with a marvelous sauce from our LaoYuan secret recipe, likewise taking care of yourself by natural food.

“ตำมั่ว”
เมนูซิกเนเจอร์ของทางร้าน ด้วยรสชาติที่เป็นเอกลักษณ์เฉพาะตัว จากวัตถุดิบชั้นเลิศที่เราคัดสรรมาเพื่อประกอบเมนูนี้ เริ่มตั้งแต่มะละกอจากแหล่งที่ดีที่สุดจากดำเนิน ผิวขาว กรอบ มะนาวแป้นน้ำเยอะ พริกกระเหรี่ยง รสชาติเผ็ดได้ใจ ปูจืดต้มสุกที่จะไม่เปลี่ยนแปลงรสชาติอาหาร และน้ำปลาร้าตำมั่ว สูตรเข้มข้น

“Tummour”
The Signature Menu of our restaurant, with its unique taste and meticulously selected the best ingredients gathered into this marvelous Tummour dish. Starting with white and crisp papaya from Damnoen , juicy Pan lime, hot and spicy chili, boiled field crab, and the most important thing is the rich taste of Tummour Fermented Fish Sauce.

หมูยอทอด
เราคัดสรรผู้ผลิตที่ได้ชื่อว่าเป็นตำนานหมูยอสูตรเวียดนามแท้ ๆ ซึ่งจัดส่งหมูยอให้กับตำมั่วที่เดียวเท่านั้น ลูกค้า 80% ที่เข้ามาทานอาหารในร้าน ต้องสั่งเมนูนี้
และนั่นทำให้เรามียอดขายหมูยอทอดกว่า 8 แสนชิ้นต่อปี สูตรเด็ดจากนครพนม มีขนาด ความหนา ความนุ่ม และรสชาติแตกต่างจากหมูยอนครพนมที่พบเห็นทั่วไป

We selected the best supplier of Authentic Vietnamese Pork Sausage, and reserved this unique product for our brand only. Almost 80% of customers order this menu item every time they visit our restaurant and this has led to us selling over 800 thousand dishes per year of this product.

The marvelous recipe from Nakhon Phanom, with its size, thickness, tenderness, and complete range of unique flavors that you cannot find anywhere else.

แกงเห็ดสามอย่าง

สายสุขภาพที่ไม่ทิ้งรสชาติความแซ่บไม่มีพลาดเมนูนี้แน่นอน เบื้องหลังเมนูที่แสนอร่อยนี้ผู้คิดค้น คำนึงเรื่องคุณค่าทางอาหารเหนือสิ่งอื่นใต และรสชาติที่ถูกใจ เป็นเพราะน้ำซุปที่มีส่วนประกอบของน้ำปลาร้าตำมั่ว ยิ่งทานยิ่งอร่อย ทานบ่อย ๆ ก็ไม่อ้วน

Healthy people who are addicted to spicy tasting food, don’t miss out on this menu item! The strategy behind the creation of this marvelous dish was to consider nutrition as our top priority followed by fabulous taste. This we have achieved with this soup which is mixed with Tummour fermented fish sauce. Not only is it nutritious but also truly delicious! Customers comment that …”It is better with every mouthful”

ไก่ทอดริมโขง

ไก่ทอดริมโขง…กว่า30ปีที่เรานำสูตรเด็ดมาจาก อำเภอท่าอุเทน จังหวัดนครพนมเมืองริมโขง จากประสบการณ์ที่ยาวนาน เราจึงอยากนำเสนอ ไก่ทอดริมโขง สูตรลับของไก่ทอดที่ต้องหมักด้วยสมุนไพรหลายชนิดจนเข้าถึงเนื้อไก่รสชาติเข้มข้นและทอดจนไก่แห้งหนังกรอบ กินคู่กับแจ่วบองสูตรเด็ดที่ทั้งแซ่บทั้งนัว หอมกลิ่นสมุนไพร ยิ่งถ้าได้กินคู่กับข้าวเหนียวร้อนๆ…จะทำให้ทุกคนฟินเหมือนนั่งกินอยู่ริมแม่น้ำโขงเลยทีเดียว

“Khai Tod RimKhong” deep fried chicken with Jaew sauce and sweet chili sauce. For more than 30 years that we had brought this menu’s secret recipe from Amphoe Tha Uthen, Nakhon Phanom-Muang RimKhong. With our dedication and past experiences, we would like to present a simple menu, but the taste is not simple which is ‘Khai Tod RimKhong’ that we meticulously marinated it with various kind of herbs to make it juicy, and well deep fried the chicken until golden brown and crispy. The perfect way to delighting your meal, tear a piece of the chicken, make it tastier by dipping with our savory Jaew chili paste and together with a scoop of sticky rice…which will make you feel like having a meal right next to the Khong river.

พิกัดร้าน :  ชั้น G ศูนย์การค้ายูเนี่ยน มอลล์